Τοποθεσία

Πώς να μας βρεις:

Οδηγίες απο το αεροδρόμιο:
  • Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταξί ή τη φιλική μας εξυπηρέτηση παραλαβής.
    Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κλείστε τη μεταφορά σας: https://new.transfersforhotels.com/h/athens/athens21-hotel
  • Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το μετρό (μπλε γραμμή 3 δρόμων Αγίας Μαρίνας) πάρτε στο σταθμό Μοναστηράκι (έξοδος Αθηνάς) και στρίψτε αριστερά. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην οδό Αθηνάς, νούμερο 21. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ ανά άτομο.
  • Εάν χρησιμοποιήσετε λεωφορείο X95, κατεβείτε στο τέλος της γραμμής στην πλατεία Συντάγματος, περπατήστε κάτω από την οδό Ερμού, στρίψτε δεξιά στην οδό Αθηνάς και θα μας βρείτε στην αριστερή πλευρά του δρόμου σε αριθμό 21. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ανά άτομο.

Οδηγίες από το λιμάνι του Πειραιά:
  • Φτάνοντας στο λιμάνι του Πειραιά μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ταξί είτε την εξυπηρέτηση παραλαβής: https://new.transfersforhotels.com/h/athens/athens21-hotel
  • Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό τρένο, κατεβείτε στη στάση Μοναστηράκι, (έξοδος Αθηνάς) και στρίψτε αριστερά. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην οδό Αθηνάς, νούμερο 21. Το εισιτήριο κοστίζει 1,40 ευρώ ανά άτομο.
Μοναστηράκι - Athens 21

Μοναστηράκι

Το όνομα Athens21 δίνεται από τη θέση του, "Αθηνάς 21", ένας από τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Ο σταθμός του μετρό Μοναστηράκι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας από ή προς το Διεθνές Αεροδρόμιο και το Λιμάνι του Πειραιά.
Athens 211
Αθήνα - Athens 21

Αθήνα

Η Ακρόπολη της Αθήνας και όλοι οι κύριοι αρχαιολογικοί χώροι, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Η Πλάκα, η πιο γραφική συνοικία της Αθήνας και το Ψυρρή με τον ζωντανό παλμό της είναι κυριολεκτικά μόλις μερικά βήματα από το ξενοδοχείο μας.
Athens 212
Athens 213
Athens 214
Athens 215
Athens 216
Athens 217
Athens 218
Athens 219
Athens 2110
Athens 2111
Athens 2112
Athens 2113
Athens 2114
Athens 2115
ESPA

ESPA